Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Acil 'Kutsi' lazım!

Diziler liginin tıbbi fenomeni Doktorlar ekibinden yeni bir dizi geldi: Acil Servis... Ama bana göre dizide çok önemli bir eksik vardı: Kutsi... Dr. Haydar Dümen'den sonra ülkenin en popüler doktoru (!) olan Kutsi'nin eksikliği fena halde hissedildi.
Hayat Yolunda dizisinin başaramadığını Acil Servis yaptı. Heyecanlı ameliyathane sahnelerinden fazla uzaklaşmadan, hikayesini anlattı. Çünkü dizilerin dakikalık reytinglerinden biliyorum ki, hastane duvarları arasında geçen tempolu sahneler izleyicinin burnunu ekrana yaslıyor.
Bu arada ilk bölümün içine kadına şiddetten sağlıkçılara yönelik saldırılara, çocuk işçiler dramından çürük inşaatlar meselesine kadar pek çok sosyal mesaj da sıkıştırılıverdi. Yaşlı adamın, ölmek üzere olan eşine veda sahnesiyle hikayenin içine acı sos da eklenince, izleyicinin damar yoluna enjekte edilen serum da tamam oldu.
Bu arada doğum sahnesi beni şoke etti. Biz filmlerde ve dizilerde göbeği bile düşmüş 3-4 aylık bebelerin yeni doğmuş gibi gösterilmesine alışığız ya, bu sefer şaşırdık. Çünkü çekimlerde gerçekten de yeni dünyaya gelmiş bir bebecik kullanılmıştı. Spot ışıklarının altında kamaşan gözleriyle yüzünü buruşturan kanlar içindeki yavrucağı görünce içim acıdı. Çünkü biliyorum ki, dünyaya yeni gelen yavruların en büyük şikayeti, ışıktır.
Vallahi bize de yaranmak zor. Büyük bebek kullanırlar eleştiririz, yeni doğmuşunu gösterirler yine sallarız... Eee, ne yaparsınız, ekmek parası işte!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA