Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Duman Olmadan...

Nüfus kağıdınıza göre yaşınız 25 görünebilir. Ama eğer iflah olmaz bir sigara bağımlısıysanız, akciğeriniz büyük ihtimalle 55'indedir.
Bunu nereden mi öğrendim? TRT'nin son derece faydalı yeni programı Duman Olmadan'da...
Program, perşembeleri saat 23.00'de yayına giriyor. Her hafta sigarayı bırakmayı kafasına koymuş beş gönüllü tiryaki, bir eve kapanıyor. Dr. Orçun Subaşılar, Psikiyatrist Doç. Dr. Kenan Eren ve beslenme uzmanı İpek Ağaca Özer'in gözetiminde sigara paketlerini kamp ateşinin içine atıp 100 saatlik sigara bırakma maratonuna başlıyorlar.
Spor eğitmeni, oyuncu ve 'Survivor gazisi' Hakan Hatipoğlu'nun sunduğu program, sigara bağımlılığıyla mücadele edenlere son derece faydalı bilgiler sunarken, yüreklerine büyük bir cesaret de aşılıyor. Tek sakınca, 'dumansız ev sakinlerinin' o ilk saatlerdeki sinirle birbirlerine sözle saldırmaya eğilimli olmaları... Zaman zaman Bu Tarz Benim kızlarını mumla aratan tartışmalar yaşansa da, sonuç herkesi tatmin ediyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA