Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İyi uykular Gülseren!

Eminim sizin de bazen dizilerde anlatılanları izlerken 'Olur mu canım öyle şey?' diye burun kıvırdığınız olmuştur. Ağabeyinin karısını himaye edip oğluna resmi baba olan kardeşler, tanık olduğu cinayeti kullanarak şantaj yoluyla zengin aileye gelin gidenler, kendinden gizlenen torununu reddeden dedeler, hile ve desise ile başkasının hayatını yaşayan genç kızlar, iki tarafın ailelerine de kendilerini evli ve çocuklu olarak tanıtan sözde çiftler falan filan...
Paramparça dizisi de konusunu hastanede yanlışlıkla karışan çocukların dramından alıyordu. Kimine inandırıcı geldi, kimi daha sonra gelişen aşk üçgenini saçma buldu. Zengin aile, olay deşifre olmasın diye bu büyük hatayı yapan hastaneye dava açmak istemedi. Gelin görün ki, fukara bir yaşam sürdüren genç kadın da 'her nedense' aynı hastaneye dava açmaktan kaçındı.
Bazılarımızın 'Olur mu öyle şey' dediği olayın gerçek hayatta neredeyse birebir yaşandığı, geçen hafta gazete haberlerine yansıdı. Fransa'da Serraono ailesi, 10 yaşına gelen kızlarının kendilerine hiç benzemediğini fark edince test yaptırdı ve gerçek çocuklarının 30 kilometre ötedeki bir başka ailenin kızı olarak yaşadığını öğrendi. Yerel mahkeme bu hata nedeniyle hastaneyi aileye tam 1.8 milyon Euro (Yaklaşık 5 milyon 70 bin lira) ödemeye mahkum etti.
Bizim gariban Gülseren (Nurgül Yeşilçay) daha uyumaya devam etsin!..

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA