Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bit Pazarı'na nur yağdı

Ekranların diziye boğulduğu şu günlerde eski dizi tekrarları da rekor kırdı. Sevgili arkadaşım Deniz Bağcı'nın, medya araştırma şirketi Interpress adına derlediği istatistiğe göre; son beş yıl içinde her yıl ortalama 13 ile 18 arasında eski dizi tekrarı yayınlanırken, bu yıl sayı tam 23'e yükselmiş.
Tablo şöyle: Alemin Kralı, Tatar Ramazan, Aliye, Şöhret, Benim Annem Bir Melek, Çocuklar Duymasın, Adanalı, Yahşi Cazibe (ATV), Akasya Durağı, Aşk-ı Memnu, Geniş Aile (Kanal D), Küçük Kadınlar, Muhteşem Yüzyıl, Pulsar (Star TV), Pis Yedili (Show TV), Küçük Hanımefendi, Osmanlı Tokadı, 6 Mantı (TRT 1), Sana Bir Sır Vereceğim, Çocuklar Duymasın, Babam Sınıfta Kaldı (FOX), Doktorlar (Kanal 7), İkinci Bahar (Kanaltürk).
Şu anda kanallarda yayını devam eden toplam yerli dizi sayısı ise 52'yi buldu. Görünen o ki; güvendikleri pek çok yapımdan bekledikleri reytingi bulamayan kanal yönetimleri, çareyi Bit Pazarı'na nur yağdırmakta bulmuşlar...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA