Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

En güzel dizi müziği

Bana göre sezonun en güzel dizi müziği, Şeref Meselesi'nde dinlediğimiz tema müzikleri... Bana çokça İtalyan mafya dizilerinin müziklerini hatırlatıyor. Tabii ki bunda İtalyan bir bestecinin (Salvatore Riccardi) elinden çıkmış olmasının da payı var.
Dizinin İtalya'da gösterilen orijinali yayınlanmadan önce Riccardi neredeyse çekilen tüm sahneleri izleyerek, notaları bu duygu iniş çıkışlarının üzerine bezemiş sanki. Dizideki bazı parçaların altında da Yıldıray Gürgen'in imzası var.
Bilmem size de oluyor mu?
Ben pazartesi sabahları uyandığımda, beynimde Şeref Meselesi'nin müzikleri dolanıyor. Demek ki insanın beynine ve ruhuna o denli işliyor...
Tabii ki bugüne kadar özel besteleriyle dizileri bize sevdiren Kıraç, Nail Yurtsever, Fahir Atakoğlu, Toygar Işıklı, Gökhan Kırdar ve Murat Evgin gibi başarılı isimlere saygısızlık etmek istemem ama Şeref Meselesi'nin kulağımda kendine farklı bir yer edindiğini itiraf etmek zorundayım.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA