Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tutanak...

Antalya'daki Kepez Atatürk Anadolu Lisesi Müdür Yardımcısı hanımefendinin, mini etek giyen kız öğrencileri taciz etmek üzere erkek öğrencilerden oluşan 'özel bir tim' kurdurmaya çalıştığı iddiası, kadına şiddet olaylarının üzerine tüy dikecek cinstendi.
Bu konuyla ilgili çok şey yazıldı, çizildi. Tekrarlamaya gerek yok. Benim dikkatimi çeken ise iddiadan sonra toplanan Öğretmenler Kurulu'nda tutulan tutanak. Bir öğretmen, müdür yardımcısına konuyu sormuş, müdür yardımcısı da söylediklerini kısmen kabul etmiş vs... Ancak asıl dikkat edilecek, hatta 'ibret alınacak' ayrıntı, Öğretmenler Kurulu tutanağındaki el yazısının çirkinliği... Ben hayatımda bu kadar özensiz yazı görmedim. Bir Anadolu Lisesi'nde kurul tutanağını ilkokuldan terk hademeye tutturamayacaklarına göre, bunu bir öğretmen yazmış olmalı. Böyle yazı yazanın öğrettiğinden ne medet umulur ki zaten! Ana konu zaten yeterince ciddi. Ama bu tutanak rezaletini de ayrıca irdelemek gerek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA