Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kazanan ve kaybeden...

Önce Beşiktaş'a yürekten tebrikler... Ama en çok da Olimpiyat Stadı'nın (Başına Atatürk'ün ismini yazmaya bile elim varmıyor) o silik, o ruhsuz ve soğuk havasını kırıp 135 dakika boyunca bir an bile susmayarak, futbolcular başta olmak üzere hepimizi coşturan ve zafere taşıyan yürekli Beşiktaş taraftarını kutluyorum.
Gelin görün ki, bu zaferi yüreğinde yaşayamayan bir kuruluş vardı. Hangisi mi? Yayıncı kuruluş...
Yahu bir Türk takımı, Liverpool gibi bir dünya devini kupanın dışına itmiş. Sadece skorla değil, oynadığı futbolla da ezip geçmiş. Millet; bayrağını, flamasını kapıp sokağa koşmadan önce futbolcusuyla, teknik direktörüyle, kulüp başkanıyla Beşiktaşlılar'ın zafer demeçlerini bekliyor.
Ama o da ne? Star TV reklam dönüşü "İyi akşamlar, şimdi sırada 'Ve Kazanan' adlı yarışma programı var" deyip ekran başındaki bizleri şoke ediyor. Hemen haber ve spor kanallarında maç sonrası canlı görüntüleri bulabilmek için ekran safarisine çıkıyoruz. Hadi biz sporseverleri düşünmediniz, kendinizi de mi düşünmediniz dostlar? Yayıncı kuruluş sizsiniz. Hot Prewiev denilen maç sonrası soyunma odasından ve sahadan canlı yayın yapma hakkı sizde. Versenize yayının hakkını! Hatta onunla da yetinmeyin; tüm yayın akışınızı değiştirin. Stattaki ünlüleri alın röportaj standına. Ünlü yorumcuları dizin arka arkaya... Futbolcuları, teknik direktörleri, hatta onların eşlerini, çocuklarını konuşturun. Bir canlı yayın aracını yollayın Beşiktaş Çarşı'ya...
Çarşı-pazar nasıl şenlenmiş anında bize gösterin... Ama nerede öyle manevra kabiliyeti yüksek, vatandaşa karşı 'sorumlu' yayıncılar..
Peki uğruna tüm güzellikleri ve reytingi feda ettiğiniz 'Ve Kazanan' adlı kerameti kendinden menkul şarkı yarışmasının 'tekrar' bölümü reyting listesinde kaçıncı olmuş? Total'de 27'nci, AB'de 50 küsur...
Ve Kazanan: Beşiktaş... Ve Kaybeden: Star TV...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA