Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Şövalye Hilmicem

Bu Survivor bizim daha çoook çenemizi yoracağa benzer. İlk eleme gecesinde yaşanan sürpriz, herkesin aklını aldı. Yarışmanın en 'arızalı' ama SMS açısından en güçlü yarışmacılarından Duygu, favorilerden Hilmicem'in yürekli meydan okuması sonucu elenerek büyük şok yaşattı.
SMS birincisi Turabi, "Eğer ben birinci olursam; Hilmicem, Duygu'nun karşısına çıkmak için kendisini yazmamı rica etti" dedi ve Hilmicem'in ismini verdi. Duygu, Hilmicem'den daha az SMS aldığı için yarışmaya ilk hafta sonunda veda etmek zorunda kaldı.
Aslında Hilmicem, bu kararıyla büyük risk almıştı. Muhtemelen oy oranları da Duygu ile çok yakındı. Ama hem kendini, hem de arkadaşlarını Duygu'dan kurtarmak ve adaya 'huzur getirmek' adına şövalyelik yapmayı göze aldı. Sanırım bu yürekliliği, gelecek bölümlerde ona hatrı sayılır bir sempati ve buna bağlı SMS oyu sağlayacak.
Turabi ise müthiş bir taktik uyguladı. Hem "Bizde arkadaş için ölünür" diyerek, Hilmicem'in ricasını yerine getirir gibi göründü, hem de yarışmadaki en güçlü rakiplerinden biri olan Hilmicem'i ateşe atmakta bir sakınca görmedi. Eminim, Hilmicem elenseydi, Turabi pek üzülmeyecekti...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA