Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Gerçek er!

ENBE'nin yeni albüm tanıtımı 'mezuniyet töreni' kıvamındaydı. Albümde yer alan, Behzat Gerçeker'in yıldızlarını cilaladığı genç solistler, 'ENBE okulundan mezun olmanın' heyecan ve coşkusunu yaşadılar.
Gala organizasyonu için seçilen mekan da, gecenin özenli kurgusu da ENBE'ye yaraşacak kalitedeydi. Bana göre bu yazın şarkısı olmaya aday, 15 günde 6 milyon kişi tarafından izlenen, İlyas Yalçıntaş'ın 'İncir'ini canlı dinlemek de doğrusu büyük keyifti.
Ama gözüm, Behzat'ın her daim yardımına koştuğu, kendi işlerini bırakıp onların albümü için karşılıksız stüdyoya girdiği, bugün şöhret ve para kazanmalarına vesile olduğu ünlü sanatçı dostlarını(!) aradı. Ama Kubat, Zara, Betül Demir, Reyhan Karaca ve Hakan Ural dışında ENBE'nin bu önemli gecesine katılmayanlar sakın endişe etmesin; benim tanıdığım gönül adamı Behzat, başları sıkıştığında yine işini gücünü bırakıp yardımlarına koşacaktır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA