Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Beteri de var

Okurumuz Kemal Kozan, geçen haftanın flaş konusu 'Büyülü Stat' hakkında görüş bildirmiş:
"Merhaba Yüksel Bey, 8 Mart akşamı Fenerbahçe-Galatasaray derbisi oynandı. Maç zaten şifreli kanalda olduğu için büyük çoğunluk izleyemiyor. Ancak, özet görüntüler açık kanalda ve TRT tarafından yayınlandığı halde ortalama 2.5 reytingle Total'de 16'ncı, AB grubunda ise 15'inci sırada yer alabilmiş. Futbola ilginin bu kadar azaldığı bir ortamda inler cinler trübünlerde top oynarken, maç yorumcularının da futboldan söz etmek yerine ilgi çekmek adına büyüden bahsedip ileriye dönük kehanetlerde bulunması gayet normal. Hem bu gariplikler Beyaz Futbol'da ilk defa yaşanmıyor.
İki-üç hafta önce de stüdyo ışıkları söndürülerek Ahmet Çakar kehanette bulunmuştu. Hem de 'Ilık bir Mayıs akşamı Fenerbahçe şampiyonluk kupasını havaya kaldıracak ancak bu şampiyonluğa çok sevinemeyecek. Çünkü yöneticilerinden biri bu şampiyonluğu göremeden ölecek" diye yorum ötesi, akıllara zarar bir kehanette bulundu. Ne diyelim, stat büyüsü yerine futbol büyüsünün konuşulduğu günleri görme dileklerimle..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA