Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir 'Beyaz' doğum günü

Bu haftaki Beyaz Show'dan yine bizim köşeye malzeme yağdı. Beyaz da formundaydı, neşeli program konukları da...
Beyaz'ın doğum gününe denk gelen akşamda Linet'in ansızın stüdyoya dalıp Halil Sezai'nin 'İsyan' şarkısını 'Beyaz'a devşirerek okuması, ünlü sunucuyu hem şaşırttı, hem duygulandırdı. Muhtemelen bu, sevgili Beyaz'ın bekar olarak kutladığı son doğum günüydü. İyi ki doğdun Beyaz'ım...

ZORUNLU AÇIKLAMA
Aşk Yeniden dizisiyle gönüllere taht kuran Buğra Gülsoy ve Özge Özpirinçci'nin yanına bir başka sempatik ve 'sahici' konuk Murat Dalkılıç da eklenince, program aldı başını gitti.
Bu arada kahraman Türk pilotlarının yaşamlarından kesitler sunan Anadolu Kartalları filminde Özge Özpirinçci ile aynı seti paylaşan Murat Dalkılıç, rol arkadaşının aldığı tüm eğitimlere rağmen, savaş uçağına binememesini tiye alınca, Özge'den 'zorunlu' bir açıklama geldi. Meğer savaş pilotu olan kadınların, özel günlerindeki uçuşları iptal edilirmiş. Özge'nin çekimi de öyle bir güne denk gelince, kızımız çok isteyip özenle hazırlandığı halde uçamamış. (Eminim Beyaz Show'da ifşa edilen bu sırdan sonra, 'kanatlı' ped firmaları yeni reklam kampanyalarına soyunacaklardır!) Diğer yandan Murat Dalkılıç'tan bir bomba haber daha geldi. Dalkılıç ve ünlü Solo Türk pilotu Murat Keleş birlikte, 'Yerli Top Gun' diye niteleyebileceğimiz bir film çevireceklermiş.

NE YAPTIN BEYAZ'IM?
Eh, konu Beyaz Show olur da Beyaz kardeşimden köşemizi süsleyecek potlar gelmez mi? Bu haftayı da boş geçmedi doğal olarak... Stüdyodaki herkese arka arkaya 10 kez hızlıca 'Mor vampir' dedirtmeye çalışan Beyaz, sıra stüdyodaki aktüel kamerayı kullanan Fahrettin'e gelince büyük şok yaşadı. Zira Fahrettin'in burnundan saçılan zerrecikler, Beyaz'ın tuttuğu sarı mikrofona bulaştı.
Beyaz fırsatı kaçırır mı? Hemen kameramanı ile bir güzel dalgasını geçti. Ama programın ilerleyen bölümlerinde Murat Dalkılıç, Erzurum konserinde mikrofonun soğuktan nasıl dudağına yapıştığını anlatırken, Beyaz da canlandırma yapmaya kalktı. Sarı mikrofonu alıp ağzına soktu...
Seyircinin ikazıyla durumu geç de olsa kavrayan Beyaz, ekşiyen yüzüyle kameramanı Fahrettin'e dönüp "Fahrettin, içini içim kaldırmadı..." diyebildi. Sarı mikrofon, Beyaz için bir daha anımsamak istemeyeceği bir 'doğum günü pastası' oluvermişti!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA