Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte kadının farkı

Kadınların aşk konusunda genetik bir 'AVACS Erken Uyarı Sistemi'ne sahip olduklarını düşünüyorum. Biz erkekler daha duygularımızı tartamadan onlar çoktan laboratuvar çıktılarını alıyorlar.
Bu durumdan daha da emin olmama yol açan olayı geçen hafta yaşadım. Survivor'un iki hafta önce yayınlanan bölümüne şöyle bir göz atan sevgili eşim, "Bak göreceksin, Ahmet Dursun ile Merve Aydın arasında bir şeyler gelişecek. Hatta evlenirlerse hiç şaşırmam" dedi.
Ben de hiçbir mantıklı gerekçeye dayanmayan bu 'kehanete' gülüp geçtim. Ama salı günü Survivor'da haftanın finalini izlerken, eşimin öngörüsüne şapka çıkardım. Ahmet, sağlık nedenleriyle yarışmadan ayrılırken, Merve Aydın hüngür hüngür ağladı. 'Gitme ne olur?' diye gözyaşı döktü. 'Gel ne olur bir kez daha sarılayım sana' diyerek, ondan bir türlü ayrılamadı.
Ahmet Dursun ile Merve Aydın arasında bir 'strateji ortaklığı' olduğunu gözlemlemiştim. Ama işin farklı bir boyut kazandığını görebilmem için sadece kadınlara özgü o duygusal algıya ihtiyacım varmış meğer...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA