Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sicimoğlu farkı

Ayhan Sicimoğlu'nu bir hafta içinde üç ayrı kanalda izledim. Renkler ile HT Bloomberg TV ve İz TV'deydi, Limonata ile CNN Türk'te... Sanırım HT Bloomberg'tekiler yeni bölümlerdi. İz TV'de yayınlananlar ise tekrarlarıydı.
Peki onu üç kanalda birden izlemekten şikayetçi miyim?
Asla...
Zaten nerede, ne zaman karşıma çıksa kumanda aletimi hemen sehpanın üzerinde unutuveriyorum. Çünkü beni, o anda bulunduğu yere adeta ışınlıyor. Zaten bir gezi programcısının olmazsa olmaz yeteneği bu olmalı. Beni adeta astral bir seyahate çıkarıp, hemen yanındaki koltuğa oturtmalı. Sicimoğlu'nda bu yetenek fazlasıyla var. Çünkü kültürü, birikimi, merakı, araştırmacı kişiliği bunun için son derece yeterli. Ayrıca 'stil sahibi' bir adam. Konuşması, yürümesi, mimikleri, giyim kuşamı, seçkin gustosu ile tam bir dünya vatandaşı.
Onu son kez HT Bloomberg TV'de Haliç'teki bir üniversitenin kürek takımını tanıtırken izledim. Dedi ki,"Ben buradaki müteahhitlerin yerinde olsam bu kürek ve yelken takımı için kocaman bir kulüp binası yaptırırdım. Çünkü onların Haliç'e kazandıracağı görsel katma değeri hiçbir AVM veremez..." İşte, gördünüz mü? Herkes limonata yapabilir. Ama Ayhan Sicimoğlu gibi içine limon kabuğu rendelemeyi, o rendeyi şekerle ovmayı, taze nane yaprakları eklemeyi, suyunu damıtıp da koymayı ve herkesten farklı servis etmeyi beceremeyebilir!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA