Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Uyumadan büyüsün!

Bu sezon yeni dizilere 'olmuş' demeye korkar oldum. Durum böyle olunca, yoğurdu üfleyerek yiyeyim dedim. tv8'in yeni dizisi, 3 Adam'ın son kreasyonu Bana Baba Dedi'yi 'sempatik' bulduğumu söylemekle yetineyim şimdilik, gerisini de ilerleyen haftalara saklayayım.
Bizim çocuklar, rollerini yutmuş. Hatta dizinin orijinali 3 Adam 1 Bebek'in oyuncularından daha iyi iş çıkarmışlar. Bir de yanlarına eski dost Ersin Korkut eklenince, takım tamamlanmış. Bir de o tatlı bebek işin içine girince; demli çayın içine şeker yerine bal konulmuş. Zaten bu aralar öykünün içine bir çocuk ya da bebek konulunca, seyirci bayılıyor ve reytingi otomatiğe bağlıyor. (Bkz: Küçük Ağa, Poyraz Karayel, Aşk Yeniden.)
Bana her dizisinde ve filminde kahkahalar attıran Cezmi Baskın, harika bir seçim. İpek Tenolcay bu kez 'babaanne' olarak döktüreceğe benziyor.
Bebek "Baba" dedi. İnşallah taytay'a kalkıp yürüdüğünü de görürüz...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA