Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Anıl'ın yaptığı doğru mu?

Günlerdir bu soruyu kafamda evirip çeviriyorum.
Ayağı çatladığı için üç haftadır oyunlara katılamayan, yeniden parkurlara dönmek için nereden baksanız toplam 30-40 güne ihtiyaç duyan Anıl'ın yarışmada kalması doğru mu?
Delikanlının azmine, direncine tabii ki saygı duyuyorum.
Ama o sakatlandığından beri Ünlüler takımının hali de ortada.
Gönüllüler takımının erkeklerdeki en zayıf halkası Taner'in elenmesinin ardından Anıl'ın sakatlanması ibreyi tamamen Gönüllüler lehine değiştirdi. Ben bu yazıyı kaleme aldığım sırada, Gönüllüler üst üste 6'ncı galibiyetlerini almış, neredeyse 13 gündür ağızlarına ödül namına lokma koymayan Ünlüler ise iyice perişan olmuştu. Yakında Ünlüler adasının üzerinde akbabalar tur atmaya başlarsa şaşırmayacağım...
Anıl'ın oynayamamasının, Ünlüler takımındaki erkeklere fazladan yük bindirdiği ortada. Hani savaş filmlerinde klasik bir sahne vardır. Sırtta taşınan yaralı asker, arkadaşlarına yalvarır, "Ne olur beni burada bırakın, siz kendinizi kurtarın" diye.. Pek çokları Anıl'dan bu 'kahramanlığı' bekliyordu ama o tam tersini yaptı.
Anıl'ın durumuna acıyan seyirci, duygusal bir reaksiyon gösterip azmini ödüllendirmek ve moralini yükseltmek adına onu haftanın SMS birincisi yaptı.
Anıl bu durumun farkına varmış olmalı ki, bu hafta ekran karşısında bunalıma girdiğini, canının çok yandığını, kendini yalnız hissettiğini söyleyip uzun uzun gözyaşı döktü.
Sanrım bu kez pek 'samimi' görünmedi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA