Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Samimiyet mi dediniz!

Gülben Ergen'in samimiyetini sorgulayan çok yorum okudum. Her seferinde kızdım. Çünkü Gülben ne yaparsa, 'içinden geldiği için' yapanlardandı. Onu iyi tanıdığıma, kalp odacıklarının metrekaresini iyi ölçtüğüme inanıyorum. Yıllardır 'çocuklar gülsün diye' iki katı fazla çalışan, binlerce kilometre yol kat eden, sırf hizmet olsun diye efor sarf eden ve bunu 'karşılıksız' yapan birinin 'samimiyetini' sorgulamak bana vicdansızlık gibi geldi her seferinde.

HİÇ TANIMADIĞI KIZ İÇİN
O Gülben geçen hafta Mersin'de yeni bir anaokulu açtı. Vahşi bir cinayete kurban giden Mersinli Özgecan Aslan'ın ismini de o okula verdi.
Törende Özgecan'ın annesi de Gülben'in yanındaydı. 'Yufka yürek' o duygu yoğun atmosfere dayanamadı. Gülben yere düştü, bayıldı...
Bize, iyi şarkı söyleyenler kadar, hiç tanımadığı bir genç kızın acısını 'bayılacak' kadar yüreğinde duyumsayan sanatçılar da lazım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA