Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Barış konserleri başlıyor

Barış Akarsu sevenlere bir müjdem var. Çok yakında 'Barış Konserleri' başlıyor. Haberi, Devrim Gezmiş adlı müzisyen kardeşimden aldım. Aynen iletiyorum:
"Merhaba Yüksel Ağabey, adım Devrim Gezmiş. Ben ve rock grubum Devr-i Alem çok hayırlı bir işe başlıyoruz.
Barış'ı 28 yaşında kaybettiğimiz için 28 ilde 'Barış Konserleri' düzenliyoruz. Hem Barış'ın şarkılarını söyleyerek onu anacağız, hem de tüm konserlerin gelirini lösemili kardeşlerimize bağışlayacağız.
Onur Uğuş da bizimle olacak bu konserlerde. 30 Nisan'da Bodrum konseri ile başlayıp 4 Temmuz'da Amasra'da bitireceğiz turnemizi.
Yüksel Ağabey, bu organizasyonda herkesin desteğine ihtiyacımız var."
Lafı mı olur, Devrim kardeş! İşte konserlerin yapılacağı tarihler ve yerler:
30 Nisan Bodrum Turgutreis, 2 Mayıs Antalya, 6 Mayıs Mersin, 8 Mayıs Konya, 10 Mayıs Isparta, 12 Mayıs Aydın, 15 Mayıs İzmir, 17 Mayıs Kütahya, 19 Mayıs Eskişehir, 22 Mayıs Ankara, 24 Mayıs Bursa, 27 Mayıs Balıkesir, 29 Mayıs Çanakkale, 31 Mayıs İstanbul, 3 Haziran Edirne, 5 Haziran Kocaeli, 6 Haziran Sakarya, 10 Haziran Kayseri, 12 Haziran Adana, 14 Haziran Gaziantep, 17 Haziran Erzurum, 19 Haziran Trabzon, 21 Haziran Ordu, 24 Haziran Sivas, 26 Haziran Samsun, 28 Haziran Karabük, 1 Temmuz Zonguldak ve 4 Temmuz Bartın Amasra.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA