Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Ataberk!

İki hafta önce Beyaz Show'a katıldığında ben de minik oyuncu Ataberk'e hayran olmuştum. Köşemizin müdavimlerinden Sümeyye Akdeniz, hislerime tercüman olmuş:
"Merhabalar Yüksel Bey, bu kez köşenizi ziyaret etme sebebim başlıktan da anlaşılacağı gibi oyuncu çocuklar.
Geçen hafta (17 Nisan) Beyaz Show'a Poyraz Karayel'in Sinan'ı Ataberk Mutlu konuk oldu. Popülaritesi yükselmekte olan bir çocuk Ataberk. Tıpkı zamanında Emir Berke Zincidi'nin de olduğu gibi... Biliyorsunuz; Emir Berke, Öyle Bir Geçer Zaman ki dizisi yayındayken Beyaz Show'a katılmıştı. Ama şöhreti hemen sindiremediği için pek bir şımarıklık yapmış, Beyaz'ı zor durumda bırakmıştı. Hatta bu konu sosyal medyada çok konuşulmuş, tartışılmıştı.
Ataberk'in programa katılacağını duyunca bakalım bu sefer neler olacak diyerek televizyonun başına oturdum ama hiç düşündüğüm gibi olmadı.
Ataberk o kadar akıllı davrandı ve konuşacağı cümleleri özellikle doğru seçmek için öylesine uğraştı ki, Beyaz bile ne yapacağını şaşırdı.
Yani Ataberk dizide oynadığı Sinan karakterinin neden bu kadar sevildiğini ortaya çıkarmış oldu. Ataberk oynamıyor, olduğu gibi davranıyormuş meğer. Kendisini ve ailesini takdir ettim. Saygılar..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA