Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu da Beyaz magazin!

Beyaz Futbol; sansasyonları ve yorumcuların sıra dışı şovları ile spor programları arasında kısa sürede fenomene dönüştü. Yorumcuların sürekli ayrı telden çaldığı, herkes aynı anda bağırıp çağırdığı için kendilerinin bile söylenenlerden bir şey anlamadığı ama buna rağmen reytingleri tavan yapan bir acayip format ortaya çıktı.
Kanalın sabah programı Söylemezsem Olmaz ise Lerzan Mutlu'nun gelişiyle adeta Beyaz Futbol'un dümen suyuna girip onun magazindeki karşılığı haline geldi.
Programda tempo bir an bile düşmüyor. Yorumlar çok daha sivri, köşeli ve can acıtıcı. Lerzan Mutlu çok mutlu. Belli ki ekrandan ayrı kaldığı süre içinde kameranın kırmızı ışığını çok özlemiş, çok dolmuş...
Lerzan ve genç yorumcu Bircan İpek sürekli yüksek perdeden konuşup stüdyoyu çınlatıyor. (Lerzan, Bircan İpek'e "Şenol İpek ile ünlü olduğu için mi evlendin? Senin için bir basamak mıydı?" diye soracak kadar gözü kara) Sinan Özedincik kardeşim ise 'Nasıl düştüm buraya? Ne yapacağım şimdi ben bu üç kadının arasında?' der gibi köşeye çekilmiş halde. Oya Aydoğan deseniz; kafasını bir Lerzan'a, bir İpek'e çevirdiği için tenis maçı izliyormuş hissi uyandırıyor.
Bildiğim kadarıyla Lerzan'la birlikte programın reytingi ikiye katlanmış.
Yönetim de durumdan son derece memnunmuş. Beyaz Futbol'un magazin versiyonu, vatana millete hayırlı olsun!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA