Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu nasıl aşk?

Yakından Kumanda okurlarının artık dizilerdeki mantık hatalarına ve senaryo yalpalamalarına hiç tahammülü kalmadı. Kübra Arslan da Kaderimin Yazıldığı Gün dizisinde karşılaştığı tuhaf bir durumu not etmiş:
"Öncelikle sevgiler. Yazılarınızı severek ve ilgi ile takip ediyorum. Geçen gün yazdığınız 'Ah şu dizi süreleri bir kısalsa' yazınıza sonuna kadar destek veriyorum. Çünkü artık o kadar saat ekran başında salak yerine konulmaktan sıkıldık. Senaristlerin süreyi tamamlamak için kendilerini parçalayıp bir yerden sonra da kapıp koyverdiklerini çok net görebiliyoruz. Bunlardan biri de severek takip ettiğim ama her an ciddi bir nefret ile takibi bırakacağım Kaderimin Yazıldığı Gün dizisi...
Geçen bölüm Elif'ini kaybeden Kahraman, daha önce belli sebeplerden mimli olan Maksut'un yakasına yapışıp karısını sordu ve Maksut'un bir-iki lafından sonra bırakıp gitti. Hayır yani, istediği zaman her yerin altını üstüne getirip her şeyi yapabilecek güçte gösterilen sevgili Yörükhan'ın, yanına iki adam alıp Maksut'un evini arayarak karısını bulabilecekken, üstelik hisleri, aşkı bu kadar kuvvetliyken karısını nasıl olur da o evde aramaz!
Lütfen bunu siz dile getirin. Saygılar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA