Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eski köy mü?

İsminin açıklanmasını istemeyen okurumuz İ.Ç.'nin tespiti aşırı hassasiyet mi barındırıyor yoksa hepimizin dikkatinden kaçan bir gerçeği mi ortaya koyuyor, doğrusu karar veremedim. En iyisi kararı size bırakayım:
"Sevgili Yüksel Bey, sizden bir ricam var; şayet yazımı yayınlarsanız lütfen ismimi belirtmeyin. Rahatsız olduğum konu İNG Bank reklamının sloganlarında 'Eski köye yeni adet' cümlesinin kullanılması. Anlayamadığım nokta ise 'eski köy' tabirinin Türkiye olduğundan şüphelenmem. Eğer siz de aynı fikirde iseniz lütfen dile getirin.
İyi çalışmalar..."
YAZAR NOTU: Reklamdaki 'eski köy' tabirinin Türkiye'yi işaret ettiği bir gerçek. Ama burada belirtilmek istenen sadece 'bankacılık sisteminin' yenilenme ihtiyacı olabilir. Yine de metin yazarlarının, okurumuzun da gösterdiği bu milli hassasiyeti hesap etmeleri gerekirdi diye düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA