Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Durum vahim!

Geçenlerde ilginç bir araştırma yayınlandı. Üniversite Medya Birliği, 60 üniversiteden 3 bin öğrencinin televizyon izleme alışkanlıklarını araştırmış.
Sonuçlar arasında en çok ilgimi çeken, 'En çok izlediğiniz tartışma programı hangisi?' sorusuna üniversitelilerin yüzde 60'ının 'Tartışma programı izlemiyorum' yanıtı vermesi oldu.
Bu sonucu görünce acaba üniversite öğrencileri için mi, yoksa televizyondaki tartışma programlarında yorum yapanlar için mi endişelenmeliyiz, bilemedim... Üniversite, fikri aydınlık meşalesinin ilk tutuşturulduğu yerlerdir. Dünya üzerinde pek çok siyasi fikir hareketi, üniversite kampüslerinden filizlenmiştir. Ama görünen o ki, bizim üniversite gençliği, siyasete ya da ekrandaki siyasi tartışma üslubuna ilgisiz. Sanırım eğitim sistemimizle birlikte, televizyondaki siyasi tartışma programlarının profilini de gözden geçirmemiz gerek

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA