Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Serinlemek isteyene...

Yazın kapalı odalarda televizyon izlemek insanı fena bunaltıyor. Hele bunu eğlence değil, 'mesai' olarak yapan ve günde 12-15 saatini ekran başında geçirmek zorunda kalan garip kulunuzu bir düşünün... Benim yeni serinleme yöntemim, atv'nin Döndür Şansını isimli neşeli yarışmadaki su düellosunu izlemek... İki ünlü yarışmacı karşı karşıya gelip kart çekiyorlar. Büyüğü çeken, karşısındakinin suratına (ya da neresini uygun görürse orasına) bir bardak buz gibi suyu boca ediyor. Bir süre sonra çeneler birbirine çarpmaya, eller kollar titremeye başlıyor.
Aslında insanların birbirinin suratına su çarpması pek hoş bir durum değil. Ama yarışmanın keyifli formatı içinde hiç de antipatik durmuyor. Bu işin uzmanı ise Ümit Karan... Her hafta öyle ilginç metotlar buluyor ki, yaratıcılığına hayran oluyorum. Bir de bu su çarpma olayı, en çok Zeynep Mansur'a yarayacak gibi... Su düellosundaki görüntülerini son şarkısı Yudum Yudum'un klibinde kullansa, acayip iş yapar vallahi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA