Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tatlıses'in çektiği

Pazar sabahı Show TV'nin magazin programı Pazar Sürprizi'nde akıllara ziyan bir haber vardı. Görüntünün titrekliğinden anladığım kadarıyla kameraman, teleobjektif ile en az 300 metre öteye konuşlanmış, İbrahim Tatlıses'in Bodrum'daki evinin balkonunu 'dikizlemeye' başlamış.
Evet, bunun adı habercilik değil, resmen dikizciliktir. Çünkü orası Tatlıses Ailesi'nin özel alanıdır, mahremdir ve 'kamuya açık' değildir.
Haberde kadim dostu Aydemir Akbaş ile sabah kahvaltısına oturan İbrahim Tatlıses'in sinirli hareketleri üzerine, görüntülerden 'haber falı' açılmış. Ünlü sanatçının el kol hareketlerinden, onun yardımcısıyla tartıştığı, hatta gazetede okuduğu bir haber üzerine sinirlendiği filan söyleniyor. İşte habercilikte devrim yaratacak 'telepati' tekniği!
Yahu benim güzel meslektaşlarım; ünlülerin evlerini 300 metre öteden kamerayla dikizleyecek kadar mı 'habersiz' kaldınız. Yarın bir gün İbrahim Tatlıses, adamlarından birinin eline kamera tutuşturup sizin tuvalet pencerenize dayasa, ne hissedeceksiniz? Kaldı ki, İbrahim Tatlıses zor günler geçiriyor. Fiziksel ve ruhsal durumu, 'ucuz magazin oyunlarına' hiç de müsait değil, bilmiyor musunuz?
İyi günlerinde onun üzerinden reyting ve tiraj yapmanın karşılığı bu mu? Bıraktım meslek etiğini, insanda biraz 'ahde vefa' olmaz mı?
Bir de görüntülerin üzerine, 'kimse kullanmasın diye' saydam 'Pazar Sürprizi' logosu bindirmemişler mi, pes doğrusu!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA