Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Üç doğru bir yanlış

Geçen sezon bu sütunlarda yazmıştım; Zengin Kız Fakir Oğlan'ın, hiç reklamı yapılmamasına, medyada pek az yer bulmasına rağmen TRT ekranının en başarılı dizilerinden biri olduğunu...
Bu nedenle yeni sezonda FOX'a transfer olmasını hiç yadırgamadım.
Cuma gecesi dizinin FOX ekranındaki ilk bölümü yayınlandı.
Birol Güven ve MinT Yapım, gala bölümüne iyice asılmış, ortaya son derece keyifle izlenen 'dört üçlük' bir bölüm çıkmıştı. (Neden 'dört dörtlük' olmadığın birazdan anlayacaksınız...) Birol Güven dizilerinin pek çoğunda olduğu gibi alt metinlerde son derece faydalı sosyal mesajlar yer alıyordu.
Makamların geçiciliği, hukukun üstünlüğü, karşılıksız yapılan iyiliklerin bir gün mutlaka iyilik olarak geri döneceği gibi yüreğimizi sıcacık yapan mesajlar, kaliteli esprilerin ambalajında seyircinin eline tutuşturuluyordu.
Ancak bu üç güzel mesajın yanında onları gölgeleyen bir anti-mesaj da vardı. Evin hanımı, "Opera biletlerini kaybettik" deyince, evin reisi "Oh, verilmiş sadakamız varmış. Ne işimiz vardı bizim operada" diyordu.
Mesajın, zaten kör topal ilerleyen kültür-sanat yaşantımız üzerindeki 'aşındırıcı etkisini' uzun uzun anlatmama gerek yok sanırım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA