Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Tivibu'dan jest

UEFA Şampiyonlar Ligi ve Avrupa Ligi'nin yayın haklarını alan Türk Telekom Grubu'nun televizyon platformu Tivibu'dan futbolseverlere büyük jest: Fenerbahçe'nin, Avrupa Ligi play-off turu ilk maçında Yunanistan'ın Atromitos takımıyla deplasmanda bu akşam oynayacağı karşılaşma, Tivibu'dan tüm Türkiye'ye şifresiz olarak sunulacak.
Tivibu, 21.00'de başlayacak karşılaşmayı, sadece abonelerine değil, Türksat üzerinden yayın alan tüm izleyicilere 11853 Mhz frekansından şifresiz ve ücretsiz yayınlayacak. Karşılaşma, Ercan Taner'in anlatımıyla ekranlara yansıyacak. Ayrıca stadyum yayınlarında maç önü, devre arası ve maç sonunda Murat Kosava'nın sunumuyla Metin Tekin ile Mehmet Demirkol'un yorumları; Tivibu Spor ekranlarında izleyicilerle buluşacak.
Erkut Öztürk de maç günü yayınları için İstanbul stüdyolarında, Fenerbahçe'nin efsane ismi Pierre Van Hooijdonk'u konuk edecek.
Belli ki Tivibu bu jesti 'Milletin ayağı alışsın' diyerek tanıtım amaçlı yapıyor ama olsun; jest, jesttir! Hem abone ücreti alıp, hem de bazı maçları; izle öde sistemiyle, reklam arası maç sakilliğiyle yayınlayan Digitürk'e ibret olsun.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA