Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bir başka Robin van Persie

Bültenlerin içinde elimizde kandille 'neşeli ve umut veren haberler' aradığımız şu günlerde, atv Haber'in 'Balık sezonu açılıyor' haberi ilaç gibi geldi doğrusu...
Zaten deneyimli muhabir Serkan Tahmaz'ın haberlerini dört gözle bekler oldum.
Çünkü en rutin haberin içinden bile, kendine özgü yaratıcılığı ile 'özel'i bulup çıkartıyor. Balık sezonunun açılması haberi de her yıl bu mevsimlerde ekranlara düşen klişelerden biridir.
Teknesine bakım yapan, ağlarını onaran balıkçıların yeni sezon beklentileri, mazot pahalılığından ve balık azlığından şikayetleri haber rutini içinde 'Dostlar alışverişte görsün' misali verilir. Ama bu kez izlediğim 'yeni sezon' haberi çok farklıydı. Meğer 'reisler' denize açılmadan önce en iyi tayfa kadrosunu kurmak için kulüp başkanları ya da teknik direktörler kadar çaba sarf edermiş.
Balıkçılar arasında bugünler 'transfer dönemi' imiş.
Hatta bazı tayfalar, kaptanın değil, kapanın elinde kalır ve peşinen kendilerine 10 bin lira ödenirmiş.
Muhabir Serkan, bunun üzerine hepimizin dudağına, o çok ihtiyaç duyduğumuz gülümsemeyi konduran bir anons yaptı: "Bu yanımda gördüğünüz arkadaş, balıkçılık piyasasının Robin van Persie'si... Pek çok kaptandan son derece cazip teklifler almasına rağmen eski teknesinde kalmaya karar verdi."
Sevgili Serkan kardeşim...
Allah da seni güldürsün e mi!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA