Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yapmayın dostlar!

'Buse Terim çantasından öyle bir şey çıkardı ki!' başlığını görünce haberin içine balıklama daldım tabii ki... Bir genç kız, çantasından ne çıkarmış olabilirdi de koca gazetenin sayfasına, internet sitesine haber olabilirdi? Tabanca mı, Rambo bıçağı mı, yılan mı, akrep mi, ne? Meğer Buse'nin çantasından çıkan, Akbil'miş!..
Buse Terim kim? Milli TakımTeknik Direktörü Fatih Terim'in kızı. Moda ve trendler konusunda internet üzerinden yaptığı paylaşımlarla da tanınıyor. Buse, takipçileri için sanal âlemde çantasını boşaltıp içindekileri tek tek tanıtmış.
Aman bir de ne görelim?(!) Buse'nin çantasından Akbil çıkmış. Nedir bu Akbil? (Henüz tanışmamış olanlar için) Belediyenin toplu taşıma araçlarına binmekte kullanılan ve kredi yüklenen bir elektronik bilet. Ama haberci dostlar olayı öyle bir sunmuşlar ki, sanırsınız Fatih Terim'in kızının çantasından ABD denizaltılarındaki nükleer başlıklı füzeleri ateşleyecek kumanda aleti çıkmış!
Bakın sevgili dostlar, sizler eğer azıcık ünlü birinin kitle ulaşım araçlarını kullanmasını haber konusu yaparsanız, durakta otobüs bekleyen ya da metro istasyonunda görülen her ünlüye 'uzaylı' muamelesi yaparsanız, bir genç kızın çantasından Akbil çıkmasını neredeyse 'utanılacak' bir olay gibi lanse ederseniz; biz bu İstanbul trafiğinden nasıl kurtulabiliriz ki?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA