Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Vicdansal' engelli!

Fotoğraf, İstanbul'daki bir alışveriş merkezinin otoparkında çekilmiş.
Değeri birkaç 100 bin doları bulan, son derece lüks bir spor otomobil, otoparkın engelli sürücüler için ayrılmış alanına park edilmiş. Fotoğrafı servis eden, Türkiye Omurilik Felçlileri Derneği. Altına da bir not düşülmüş: 'Bu otomobilin sahibini bize bildiren, ödüllendirilecektir.' Tahminime göre; dernek, engelliler için ayrılan park alanlarının sağlıklı kişiler tarafından işgal edilmesi konusunda bu arkadaşı ve onun lüks aracını 'simge' olarak kullanıp sıkı bir kampanyaya girişecek.
Belli ki o lüks aracı alay eder gibi oraya park eden arkadaş, kendini 'vicdansal engelli' ilan edip park etmekte bir sakınca görmemiş. Ben olsam bir an önce kendimi derneğe ihbar eder, özür için de 20-30 adet akülü tekerlekli sandalye bağışlardım...
NOT: Bazı spor otomobillere, ön kısımlarına plaka takmamak gibi bir 'ayrıcalık' tanınmış. Bu haber, bunun 'sakıncasını' tüm çıplaklığıyla gözler önüne seriyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA