Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Eşkıya selfie çekti

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın atv'deki mayası tuttu. Dizi, geçen haftayı da reyting listesinin zirvesinde kapattı. Bunda, dizinin insanlar üzerinde yarattığı 'gerçekçilik' etkisinin rolü büyük. Öyle ağır, ağdalı, kamyon arkası yazıları gibi diyaloglara yer vermiyor. Hatta klasik mafya dizilerinin klişe raconlarına da eleştiri getiriyor.
Örneğin; son bölümde Hızır Reis, sevgilisinin evinin önüne yerleştirdiği adamlarına fırça attı: "Ya şu tek tip kıyafetlerden de vazgeçin artık.." Sahi, mafya elemanlarının siyah takım elbise ve sadece siyah ya da beyaz gömlek giymeleri şart mıdır gerçekten? Yoksa siyah takım elbisenin kurşun geçirmez özelliği filan mı var?
Eşkıya son bölümde kendi kendini eleştirip adeta 'selfie' çekti. Ağzına sağlık Reis!
Gelelim gözüme batan çapağa... Evli bir erkeğin, bir başka kadından çocuk sahibi olmasını, başta adamın annesi ve kardeşleri olmak üzere herkesin son derece normal karşılaması, hatta 'desteklemesi' hiç hoşuma gitmiyor. Umarım senaristler bu 'defoyu' kısa zamanda tamir ederler.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA