Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bu şarkı patlar

Hangisi mi? Beyazıt Öztürk ile Oğuzhan Koç'un sırf Gülben Ergen'e takılmak için söz yazıp besteledikleri ve 'Beyaz Show'da yayınladıkları 'Kuma Yapıyor' adlı şarkı.
Zaten Oğuzhan'ın bestelerini çok seviyor ve değerli buluyorum.
İşin içine bir de Beyaz'ın hınzırlığı katılınca ortaya harika bir eser çıkmış. Ne yalan söyleyeyim; bu beste bir talk show programına espri katmak için harcanmış. Şöyle içine daha ciddi sözler yazılsa, vallahi listelere en tepeden girer. Programı izlemeyip de abarttığımı düşünenler, arama motorları yardımıyla mahcup olabilir. İşte Gülben Ergen'in düet yapmak için bodruma kilitlediği iki şarkıcının (Oğuzhan Koç-
Beyazıt Öztürk) söylediği süper şarkının sözleri:
Gülben'e şarkı verenler şimdi neredeler ve ne yapıyor?
Şarkı da tuttu mu, bir daha gün yüzü görmüyorlar artık 92'den beri buradayım ama gelmiyor, gelmiyor artık İzel-Çelik-Ercan'ı aradım onlar da açmıyor artık Günde beş düet yapıyorum ama doymuyor, evet doymuyor Sen yine iyiymişsin, benle muhatap bile olmuyor artık Günde bir kez mama, el insaf ama Tuvaletini bile kuma yapıyor Hem sesimiz var, hem de boy pos Yok sana şarkı. bizden paydos Kıymetimizi bilemedin vaktin varken Biz sana küstük Gülben Ergen Diyet yaparsak oluruz fit Düet yaparsak oluruz hit Youtube'da biz de tık'lanıcaz çok Ne oldu Gülben, ses seda yok?

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA