Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Vadi'nin ilginç matematiği

Köşemizin lojistik destekçilerinden Doruk Şahin, bu kez de Kurtlar Vadisi: Pusu dizisindeki yaş karmaşasından söz ediyor:
"Değerli Yüksel Ağabey, Kurtlar Vadisi: Pusu'nun 26.11.2015 tarihinde yayınlanan bölümünde bir sahne vardı. Fehmi Kuzuzade'nin oğlu olarak bildiğimiz Yusuf Kuzuzade'nin annesi meğer Zeynep (Defne Samyeli) karakteriymiş. Defne Samyeli 43 yaşında, oğlu Yusuf Kuzuzade 25-30 yaşlarında gibi görünüyor. Soru şu: Zeynep kaç yaşında Yusuf'a hamile kalmış olabilir? Dizinin flashback sahnelerinde Zeynep karakterinin doğumdan sonraki hali 20-25 yaşlarında desek, aradan kaç yıl geçti de Yusuf bu kadar büyüdü acaba?
Ali Candan da yıllar önce kaçırılmış ve başka bir aileye verilmişti. İhtiyarlar, sadece Polat Alemdar'ı kaçırmamış anlaşılan... Dizi, artık kendini tekrarlamaya başladı sanki..."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA