Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte onun stili

Kemal Doğulu, İşte Benim Stilim All Star'ın final gecesinde ne ağladı, ne ağladı... Sanırsınız bir televizyon programından ayrılmıyor da, Malta'ya sürgüne gönderiliyor.
Yahu bu kadar gözyaşı, Müge Anlı'nın programında bile akıtılmadı.
Meğer bu duygusal kardeşimiz, sezon sonuna kadar 'cool' görünmek için her şeyi içine atmış, ta ki finalde yanardağ gibi patlayana kadar!
Yarışmaya gelince...
Ayşenur Balcı, ilk yarışmada kesin favorilerim Aycan-Nurcan Şencan kardeşlerin ardından ikinci olmuştu. Bu kez de bana göre yarışmanın tartışılmaz favorisiydi. Çünkü yarışmanın adına en uygun kişiydi. Gerçek bir 'stili' vardı. Gelin görün ki, stüdyo dışındaki sansasyonel yaşamı, önündeki en büyük engeldi.
Final gecesinde onu podyumda bir başına bırakan ailevi sorunları, arama motorlarında adını yazınca karşımıza çıkan üstsüz videosu ve hakkındaki çeşitli iddialar onun için rakiplerinden daha büyük bir engeldi. Ama hepsinin üzerinden atlamayı başardı.
Finaldeki 'düzeltme' ise çok yerindeydi.
Finalistlere '150 bin liralık büyük ödülün 50 bin lirası ikinci olana verilsin mi?' diye soruldu.
Öneri, oy birliğiyle kabul edildi.
Aynı düzeltmeyi, Milli Piyango'nun yılbaşındaki 55 milyon liralık büyük ikramiyesi için de bekliyorum!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA