Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Yılbaşına bu dizi 'Yeter'

atv ve Sabah'ı farklı kılan, her dönem ilklere imza atıyor olmaları. Çoğu zaman o ilkler, medyaya kılavuz oluyor, peşinden pek çok takipçiyi sürüklüyor. Bayramda gazete çıkaran da Sabah'tı, ilk kez iki tam sayfa televizyon akışı ve yarım sayfa televizyon eleştirisi yayınlayan da... atv'nin sektöre getirdiği yenilikleri ve 'Dizi atv'de izlenir' sloganını yaratan eşsiz hamlelerini anlatmaya ise bu sütunlar yetmez. atv bu gelenekten hareketle bir kez daha yüreğini cesaretle doldurmuş.
Yılbaşı gibi yayıncılık açısından son derece riskli bir güne en iddialı dizilerinden biri olan Yeter'in ilk bölümünü koymuş. Aslında bu, dizilerin hayatımızda kapsadığı yeri anlatması açısından da son derece önemli. Özel eğlence programları terk edilip yılbaşı eğlencelerinin 'özel bölüm' adı altında dizilere sokuşturulduğu tarihten itibaren yeni yıla hazırlanılan saatlerde gözler yine dizilere odaklanır oldu. Bu durumda atv'nin yılbaşında dizi galası yapması, akılcı bir hamle olarak görünüyor.
Bana göre Yeter'in en önemli cazibe noktası, bu sütunlarda oyunculuğunu öve öve bitiremediğim Yurdaer Okur'un, Karadayı'daki o unutulmaz 'Savcı Turgut' karakterinden sonra izleyiciyi yine öfkelendirip sinir edecek olması. Öyle bir koca karakteri çizecek ki, başta Pelin Karahan'ın canlandıracağı eş karakteri olmak üzere herkes 'Aman evlerden uzak olsun' diyecek. Ve bir kadını örseleyenin sadece fiziksel şiddet olmadığı, psikolojik vahşetin de kadın ruhunu nasıl lime lime ettiği gözler önüne serilecek.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA