Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bitti demeden bitmez!

Bravo Serdar Ortaç... Bir kez daha bravo! Türkiye Futbol Federasyonu, 2016 Avrupa Futbol Şampiyonası öncesinde milli takımımız için bir marş bestelemeleri için önce Tarkan'a, sonra Kenan Doğulu'ya teklif götürmüş. Her ikisi de kendi çalışmalarının yoğunluğunu mazeret göstererek teklifi geri çevirmiş. Türkiye'nin en çok konser veren, en fazla beste yapan ve her yıl iki albüm çıkartan sanatçısı kendisi değilmiş gibi bizim Serdar Ortaç yoğunluk, hastalık filan dinlemeyip "Ben yaparım" demiş ve iki günde besteyi Federasyon'a teslim etmiş. Hem de cebinden 20 bin lira harcayıp bir de klip hazırlatmış.
Marşı dinledim. Öylesine bizlere uygun bir melodisi var ki, sözleri ve müziği şu an bile aklımda. Serdar, Fatih Terim'in "Biz bitti demeden bitmez" sözünden ilham alarak yazmış sözleri. Horon ile başlayıp halay ile biten, kemençeden zurnaya memleketin dört bir yanını harman eden harika bir marş çıkmış ortaya. Beste ile ilgili en güzel yorumu Beyaz Show'da sevgili Beyazıt Öztürk yaptı. Dedi ki, "İhaleyi doğru adama vermişler. Zaten her yaptığı marş olmuyor mu?"
Bence bu marşı söylemek için 10 Haziran'ı beklemeyelim. Terörden bunaldığımız, dört bir yanımızın düşmanla kuşatıldığı şu kaygılı günlerde hep birlikte söyleyelim: "Biz bitti demeden bitmez!"

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA