Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hakan Akkaya'dan dekolte uyarısı

TV 8'deki İşte Benim Stilim 2016 yarışmasının çiçeği burnunda jüri üyesi Hakan Akkaya'dan geçenlerde yarışmacılara ilginç bir dekolte uyarısı geldi. Akkaya, yarışmacıların tümünün fiziğinin çok güzel olduğunu, dekolte giydikleri zaman hem jüriyi, hem de ekran başındaki kadınları etkileyebildiklerini belirterek, en az bir-iki hafta dekolte giymemelerini istedi.
Akkaya, "Sizi izleyen her Türk kadını, sizden esinlenebilsin, abiyenizi de ona göre seçin. İvana da dekolte giymeyecek, bir tek Uğurkan'a serbest" dedi.
Durumun, bizzat jüri tarafından müdahale edilecek hale gelmesi ilginç. Ama ne yalan söyleyeyim, son zamanda dekoltenin de ucu bir hayli kaçmıştı. Kadınlara şık görünmenin ipuçlarını vermek için yola çıkan program giderek 'kasap vitrini' gibi görünmeye başlamış, izleyicilerden de yoğun tepki almıştı.
Bu arada yarışmadaki ünlüler şimdilik 'seviyelerini' muhafaza ediyormuş gibi görünse de, rekabet kazanının altında giderek harlanan ateşe daha ne kadar dayanabilirler bilmiyorum. Malum, bu tür yarışmalar; kavga, atışma ve laf sokma olmadan izlenmiyor!

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA