Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Nurgül izleyiciyi 'Paramparça' etti

Sonunda beklenen açıklama, yapım şirketinden geldi. Paramparça dizisi, Nurgül Yeşilçay ile yollarını ayırdı. Onun yerine diziye bu köşenin övgü şampiyonlarından Şükran Ovalı dahil olacak.
Dizinin son bölümlerinde Erkan Petekkaya ile Nurgül Yeşilçay'ın bir arada göründüğü sahnelerin, aslında ayrı mekanlarda çekildiği ve daha sonra montajda görsel efektler yardımıyla birleştirildiğini biliyor muydunuz? Evet, aynen öyle yapılmış.
Peki Nurgül Yeşilçay'ı dizi setinden bu kadar soğutan, uzaklaştıran gerçek sebep neydi? Düşünüyorum, bulamıyorum. Setten insanlarla konuşuyorum, ser verip sır vermiyorlar.
Tabii ki Nurgül'ün kendine göre haklı sebepleri olabilir. Kimseye istemediği bir işi zorla yaptıramazsınız. Ama bir de 'profesyonellik' ve 'seyirciye saygı' diye bir şey var.
Her şeyden önce Paramparça, onca başarısız girişimin ardından Nurgül Yeşilçay'a tekrar o eski parlak günlerini kazandıran bir yapım oldu. Sadece bunun hatrına bile sabır göstermesi gerekmez miydi? Haydi onu da geçelim, seyirci tarafından kısa sürede bu kadar benimsenen bir karakteri sırf 'kişisel tercihleri' için yok etmeyi nasıl göze aldı?
(IPSOS'un son verilerine göre en beğenilen kadın dizi oyuncusu Nurgül Yeşilçay'mış)
Şimdi kimse tutup da 'Benim paramı seyirci mi veriyor?' diye efelenmeye kalkmasın. Evet, seyirci veriyor. Onlar izlemese, o reyting puanları şişmese; size her hafta 60-70 bin lira parayı öderler mi sanıyorsunuz?
Evet, herkesin işinin zor tarafları var. Kimler, ekmek parası uğruna nelere katlanmıyor ki? Ayda 700 liraya yerin yedi kat altındaki madende ömür çürütenlere ne demeli peki?
Nurgül Yeşilçay'ın nasıl bir muhasebe yaptığını bilmiyorum ama bu son hamlesi ile hem diziye, hem seyirciye borçlu kaldığını düşünüyorum.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA