Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reyhan Ağa'ya yazık ettiler

Köşemize 'Dere' rumuzuyla mesaj gönderen okurumuz, Kösem Sultan'da Reyhan Ağa karakterini canlandıran oyuncu Emre Erçil'e dikkat çekmiş: "Yıllardır köşenizi takip eden bir okur olarak naçizane benim de bir sitemim olacak Yüksel Bey. Muhteşem Yüzyıl Kösem'in ilk bölümünü merak edip izlediğimde gözüme çarpan oyuncu Emre Erçil'den bahsetmek istiyorum. Diziyi alıp götüren, izlememe vesile olan Emre Erçil'in oynadığı Reyhan Ağa karakteri öldürüldü. Artık izleyeceğimi sanmıyorum. Şu sıralar Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım adlı tiyatro oyununda resmen döktüren, haykıra haykıra ağlama isteği uyandıran muhteşem bir oyuncu. Su gibi girdiği kalıba bürünen, kendinden dev ses tonuyla büyüleyen Emre Erçil'i anlatmaya kelimeler yetmez, izlemelisiniz.
Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisinde olmaması büyük hüsran. Böyle bir yeteneği gözden çıkarmak dizinin köküne dinamit koymak gibi olmuş.
Artık gerçek oyuncuları izlemek istiyor insan... İyi çalışmalar."

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA