Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Kördüğüm'e dolandık

Fox TV'nin yeni dizisi Kördüğüm, saç örgü hikayesiyle adını sonuna kadar hak ediyor.
Bu haliyle dizi seyircisinden ziyade, bulmaca meraklılarına hitap edecekmiş gibi görünüyor.
Doktor Naz, yurt dışı seyahati sırasında Ali Nejat'ın arkadaşının hayatını kurtarır.
Tesadüfe bakın ki, Ali Nejat'ın bir dönem hamile bırakıp kaderine terk ettiği Didem'e, Naz'ın çalıştığı hastanede beyin tümörü teşhisi konur. Tabii bu durumda Doktor Naz'ın daha sonra aşık olması kuvvetle muhtemel Ali Nejat'ın gayrimeşru oğlu Kaan ile tanışması da mecburidir.
Didem, doğum günü partisi düzenleyen Ali Nejat'ın önünde canına kıyıp oğlu Kaan'ı da ona emanet etmek niyetindedir.
Bu arada Ali Nejat, kendisini oğlunun ölümünden sorumlu tutan ablasının nefret ve laneti altında inim inim inlemektedir. Daha sırada Doktor Naz'ın tamirci eşi ve Ali Nejat'a hastalıklı bir tutkuyla bağlı Neslihan'ın öreceği çoraplar vardır. İskender, Gordion'un ünlü kördüğümünü kılıcıyla keserek, problemi 'kestirmeden' çözmüştü. Ama bu kördüğümü çözmeye İskender'in kılıcı bile yetmeyecek gibi... Ömer Faruk Sorak'ın özenli sinemacılığının kokusu diziye sinmiş. Belçim Bilgin Erdoğan'ın sahiciliğini hep sevmişimdir. Ama İbrahim Çelikkol'a salon erkeği karakterleri yerine daha serseri ve aksiyona yönelik roller yakışıyor.
Bunca dönem dizisi varken, doğuştan 'tarihi kahraman' görünümlü Çelikkol, böyle dizilerde harcanıyor gibi.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA