Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Bravo Öykü Serter

Sunuş şeklini beğenir ya da beğenmezsiniz ama 'tarzı olan sunucu' denildiğinde benim aklıma ilk gelen isim Öykü Serter'dir. Format gereği zaman zaman 'kışkırtıcılığa' soyunsa da, bazen jüri üyelerine ayar vermeye kalksa da; ne zaman nerede duracağını, nerede gaza basacağını iyi bilir.
Geçen hafta İşte Benim Stilim'i izleyenler, şarkıcı Aslı Zen Yontür'ün son derece şaşırtıcı itiraflarına tanık oldular. Aslı Zen; şarkıcı olma yolunda başından geçenleri anlatırken, nasıl haftalarca sokakta yattığını filan anlattı. Duyunca 'Eyvah' dedim içimden; 'Şimdi şöhret olma hayali kuran genç kızlar, bu tehlikeli referansı kullanacak. Piyasada prodüktör, yönetmen diye geçinen bazı ırz düşmanlarına gün doğacak...' İşte tam o anda Öykü sazı eline aldı. Tam zamanında müdahale ederek bunun sıra dışı bir durum olduğunu ve asla rehber alınmaması gerektiğini söyleyerek, yanlışın üzerine kocaman bir kırmızı çarpı koydu.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA