Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Sefan olsun Sultan'ım...

Türkan Şoray'ın yeni albümü için çektiği klip, televizyonların sabah masalarında neredeyse lime lime edildi. Özellikle Deniz Akkaya, tv8'deki Aramızda Kalmasın programında klibi demode bulup Sultan'ın ses performansını da kıyasıya eleştirdi.
Okurlarım bilir; konu Türkan Şoray olunca objektif filan olamıyorum.
Bence şarkı da, klip de güzel.
Her şeyden önce Türkan Şoray bir 'hayalini' gerçekleştirmiş. Hangimiz ikinci baharımızda yeni bir tomurcuk açmaya cesaret edebiliyoruz ki! Ayrıca Türkan Şoray, "Benim şahane sesim var" diye ortalara atılmadı. Yıllardır ona açık çekler verilmesine rağmen, gazinolarda sahneye çıkmayı reddetti. Yerini, yurdunu, haddini bildi. Ama sevenleri için kendisinden geriye bir de 'işitsel anı' kalsın diye yüreğinden geçeni yaptı.
Ayrıca... Klipteki yönetmen koltuğunda, kafasında asker kepiyle, o koca koca açtığı şahane gözlerine bir kez daha kim vurulmadı ki?
Sefan olsun Sultan'ım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA