Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Protestocu nasıl savuşturulur?

Ne Kızılay, ne Galatasaray Lisesi'nin önü... Protestocuların yeni eylem mekanı, talk show programları oldu.
Beyaz Show'daki vukuatın ardından bu hafta da Okan Bayülgen'in sunduğu Dada programı bir protesto eylemine evsahipliği yaptı. Programın ortasında bir genç kız soyunarak sahneye geldi. Bayülgen, sutyeniyle kalan kızı görünce rejiye 'Sakın yayını kesmeyin ama göstermeyin de' talimatını verdi. Kızın siyasi bir söyleme girişeceğini anlayınca da hemen üzerine elbisesini giydirip karşısına alarak şunları söyledi:
"Soyunarak mı protesto etmek istiyorsun, bence evet. Sesini mi yükseltmek istiyorsun, bence evet. Slogan mı atmak istiyorsun, bence evet. Ama ben, çalıştığım bu televizyon kanalını korumak zorundayım. Seni de korumak zorundayım."
Kızın konuşmasına fırsat vermeyen Bayülgen, daha sonra protestocunun elini öperek yine seyircilerin arasına uğurladı. Bayülgen'in soğukkanlı tutumu, sosyal medyada takdir topladı ama 'kuşkucuların' da ağzı durmadı. Aynı mecralarda Bayülgen'in şovundaki protestonun düzmece olduğu, 'canlı yayında protestocunun nasıl savuşturulması gerektiği' konusunda zor durumda kalan rakip Beyazıt Öztürk'e nazire için hazırlanan bir 'mizansen' olduğu da öne sürüldü.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA