Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Evsizleri Gaga'lamak

Adına Super Bowl denilen Amerikan Profesyonel Futbol Ligi mücadelesini pazartesi sabaha karşı neredeyse göz kapaklarıma kürdan dayayarak izledim. Çünkü dünyanın en önemli sportif olayı ve 1 milyar kişi tarafından izlenen bir televizyon fenomenine kayıtsız kalamazdım.
Amerikan futbolunu, fazla ilkel ve çokça şiddet ağırlıklı bulduğum için sevmem. Bu nedenle beni Denver'ın galibiyetinden ziyade, Lady Gaga'nın maç öncesi muazzam bir yorumla söylediği ABD Ulusal Marşı'ndaki performansı ilgilendirdi. Öyle bir ruhla, o denli usta bir müzikal yorumla seslendirdi ki; milli duyguları cilalayıp tribünleri resmen şaha kaldırdı.
Gelgelelim, Super Bowl'dan bir gün önce, aynı Lady Gaga akıllara durgunluk veren bir açıklamada bulundu. Eski sahne kıyafetlerini evsizlere bağışlayacağını söyledi. Gaga'nın sahne kıyafetlerini şöyle bir gözümde canlandırdım da... Önümüzdeki günlerde New York kaldırımlarında turuncu G string mayoyla titreyenleri, beyaz streç tulum ve palyaço şapkasıyla dilenenleri görürseniz, bilin ki sebebi Lady Gaga'dır...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA