Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Hepimiz Semih'iz

Yok yok hemen itiraz etmeyin. Vallahi öyleyiz...
Semih'i henüz tanımayanlar için özet: Türkiye onu Ütopya yarışması ile tanıdı. Son derece aykırı tavırları, insanları aşağılayan, çokça üstten bakan, hafif megaloman, daimi isyankar, polemik üstadı, kulis sihirbazı ve kendi tabiri ile Türkiye'nin en iyi beyin cerrahı. (Rakip yarışmacıları 'beyin ameliyatı' yaparak saf dışı ettiğini iddia ediyor.
Survivor adasına gelmeden önce de "Orada çok beyin ameliyatı yapacağım" demişti. Hiç de haksız çıkmadı.) Semih daha adadaki ilk gününde istisnasız herkesi karşısına aldı. Topladığı antipatiyi, karşıt güç olarak kullanmaktaki ustalığıyla daha birinci dakikada 'mazlum' kıyafetini üzerine geçirdi. Gizem Kerimoğlu dışındaki herkes ona cephe alırken, 'Yalnız ve mazlum Semih', Ütopya'dan edindiği 'kemik' hayranlarının üzerine yenilerini eklemekte gecikmedi. Beklendiği üzere, Semih'in ustalıkla yürüttüğü planı ilk meyvesini verdi.
Takımdaki 8 kişiyi kafa kafaya tokuşturup içlerinden ikisini eleme potasına koydu ve birini de (Aylin) eledi.
Bunu yaparken, 'intikam yemeğini' büyük bir iştahla yemeyi de ihmal etmedi.
SMS birincisi olarak eleme adayı çıkartırken, 'O piti piti, karamela sepeti' oynayarak geride kalan 8 kişiyi tek başına ezdi.
Şimdi gelelim, neden 'Hepimiz Semih'iz' başlığını attığıma:
İntikamı çok seviyoruz.
Arızalı ve anormal ekran karakterlerini de. Zaten ekranda tutunmak istiyorsanız, bir an önce normallikten uzaklaşmanız, hatta hafifçe delirmeniz gerekiyor. Son dönemde televizyonda sivrilen sunucuların, şovmenlerin, jüri üyelerinin, yarışmacıların, dizi karakterlerinin sıfatını şöyle bir gözünüzün önüne getirin. İçlerinde 'normal' birine rastlıyor musunuz?
Ayrıca millet olarak hep mazlumun, zayıfın, çile çekenin yanında yer alma refleksimiz var ya; koca bir ada halkının tek vücut karşı çıktığı bir aykırı karakteri bu yüzden hemen kanatlarımızın arasına alıyoruz. Onun her gün çıkardığı 'arızalar', yaptığı intikam planları bize acayip keyif veriyor. O laf soktukça biz tatmin oluyoruz.
Gerçek hayatta yapamadığımız ne varsa, oy gönderip, Semih'e yaptırıyoruz.
İşte o yüzden hepimiz Semih'iz... Allah cümlemize selamet versin...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA