Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

'Dalgalı' haber bülteni

Geçen hafta cumartesi sabahı Fox TV'nin Hafta Sonu Çalar Saat'ine Demet Akalın'dan bir mesaj geldi, "Sabahın 8'inde inşaat gürültüsü olur mu?" diye... Akalın daha sonra olayın videosunu da paylaştı.
Hadımköy'deki evlerinin bitişiğinde inşaat varmış.
Hafta sonu olmasına rağmen sabahın köründe gürültü başlıyormuş.
Demet Akalın bir gün sonraki YGS'yi de anımsatarak, 'Lütfen sessizlik' çağrısında bulundu. Sunucu Murat Güloğlu, o her zamanki muzip halleriyle olayı yorumlayınca Demet'in ikinci mesajı gecikmedi: "Dalga geçmeyeydin iyiydi..."
Bültenin 'dalgalı' hali bununla da sınırlı değildi.
Güloğlu, "Bahar geldi, cemre suya düştü" deyip olayın görüntüsünü(!) ekrana getirdi. Bir de baktık; genç bir kız, bikinisiyle havuza atlıyor. İsmi Cemre imiş!
Bu şaka beni 80'li yılların ortasına, Türk Haberler Ajansı'ndaki muhabirlik yıllarıma götürdü.
Haber müdürleri, stajyer muhabirlere hep aynı şakayı yaparlardı: "Oğlum/ kızım, cemre suya düşmüş. Al kameranı git, Sarayburnu'na, fotoğrafını çek, getir..." Sarayburnu sahilinde sabahtan akşama, eli deklanşörde dikilen muhabir adayları bilirim...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA