Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İki ödül birden

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Lisesi... Bana göre ülkenin eğlence sektörü adına en üretken, en verimli okulu... Şu anda ekrandaki ses yarışmalarına katılan, liselerarası müzik yarışmalarında derece alan ve dizilerde izlediğimiz pek çok genç orada okuyor ya da oradan mezun.
Lisenin öğrencileri, beni üçüncü kez televizyon eleştirmenliği alanında 'Yılın Mimar Sinan'ı' seçti. Her yıl olduğu gibi ödülümü almaya yine koşa koşa gittim. Ama bu kez beni bir sürpriz bekliyordu.
Asude ve Aziz'i bu köşenin takipçileri yakından tanıyor. Güzel Sanatlar Lisesi'nden yetişen ve O Ses Türkiye'deki performanslarıyla gönülleri fetheden pırıl pırıl iki genç. Bu köşeden elim erdiğince destek verdiğim Aziz Kiraz, ödül gecesinde öyle bir 'Araftayım' söyledi ki; aman aman... Sonra da eline mikrofonu alıp "Yüksel Bey'le ilgili bir anımı huzurlarınızda anlatmak istiyorum" dedi. O Ses Türkiye'de takım koçu Hadise, "Senin için neler diyorlar bakayım?" demiş. Aziz de benim övgü yazımı göstermiş. Hadise, "Şimdi hemen bu yazıyı kesiyor ve çerçeveletip duvarına asıyorsun" demiş.
Aziz de öyle yapmış...
Yılın Mimar Sinan'ı ödülü çok önemli. Ama Aziz'in bana verdiği sürpriz ödül de yabana atılır gibi değil... Ülkenin en iyi yapım firmalarından Universal ile albüm anlaşması yapan Aziz, ileride en ünlü ses sanatçılarımızdan biri olunca, ben de onunla beraber çektirdiğim fotoğrafı duvarıma asacağım...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA