Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Peki ya kale arkası?

Karakartal'a yeni yuvası hayırlı, uğurlu olsun. Görünen o ki, Vodafone Arena'dan puanla çıkmak hiçbir takım için kolay olmayacak. Bunun iki önemli nedeni var. Birincisi; Türkiye'nin ilk hibrit zemini, yeni olmasına rağmen hiç kalkmıyor, kadife gibi. Bu özellik, yerden ve ayağa oynayarak rakip defansı seri paslarla çözen Beşiktaş için büyük avantaj. İkincisi; zaten desibel rekorlarına imza atan taraftar, bu kutu gibi statta rakibi her şeyden önce 'sesiyle' boğacak.
GSM şirketleri sayesinde statlarımız, salonlarımız güzelleşiyor; her yıl aralarına birbirinden modern spor tesisleri katılıyor. Gerçek bir sporsever olarak sırf bu neden için bile günde üç konuşma fazladan yapmaya razıyım! Ancaaak... Beşiktaş- Bursaspor maçını Lig TV'den izlerken gözüme batan 'kıymık'tan da söz etmem lazım. Kale arkası çekimlerinde, görüntüyü neredeyse tam ortasından bölen bir çelik konstrüksiyon, bütün seyir zevkimi kaçırdı. Eminim, o tribünden maçı izlemeye çalışan seyirciler de bundan rahatsızlık duymuşlardır. Umarım bu, stadın bir an önce yetiştirilmesi kaygısından kaynaklanan geçici bir durumdur. Ya da Lig TV'nin yanlış yere kamera yerleştirmesinden kaynaklanıyordur. Sebep her ne ise, bir an önce ortadan kaldırılmalı.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA