Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Çivinin çıktığının resmidir!

Facebook'ta, Twitter'da, Instagram'da sürekli yediğinin, içtiğinin fotoğrafını çekip, nispet olsun diye paylaşanlara görgüsüz sıfatının bile az geldiğini savunanlardanım. Benim dostlarımın arasında da var.
Restorana gidiyorsunuz, ortaya bir kabuklu deniz mahsulleri tabağı geliyor. Adam hemen atılıyor: 'Durun... Sakın dokunmayın.
Önce fotoğrafını çekeceğim...' Çekiyor ve anında takipçileriyle paylaşıyor... Ünlü pop şarkıcısı Lady Gaga ve nişanlısı Taylor Kinney bunun fazlasını yapmış. Ayna yardımıyla, birlikte çırılçıplak pozlarını çekmişler ve Gaga'nın konuk editör olduğu V Magazine dergisinin kapağına basmışlar. Başlık şöyle: 'Bu fotoğrafı çekmeden önce seviştik...'
Sosyal medyadaki paylaşım olayının gelip dayandığı ibret verici nokta işte tam da burası... Yakında cep telefonlarımızın objektifini evimizdeki klozete çevireceğiz. Başlık belli: 'Bakın, yemekten sonra ben bunu yaptım!..'

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA