Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

Reddi izdivaç

Mevzuya tam ortasından dalayım: İzdivaç programlarının son kullanım tarihleri dolmuştur. Özellikle içlerinde en samimi bulduğum Esra Erol'u tenzih ederek söylemeliyim ki, bundan sonrası rezilliktir.
Rekabet, kaliteyi getirir derler ama konu Türkiye'deki televizyonculuk olunca, sistem tersinden işliyor. Yani; nerede çokluk, orada potluk!..
Bir reyting puanı fazla almak için dört takla atılan ülkemizde, FOX'un Zuhal Topal'lı izdivaç programı konusunda ortaya atılan son iddiaları, Kurtlar Vadisi, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ve Kehribar senaristlerinin tümü bir araya gelse akıl edemez!
Özet şu: Zuhal Topal'ın programını karıştırması için Seda Sayan'dan para aldığı iddia edilen damat adayı Zekeriya Atak; Zuhal Topal ve eşi Korhan Saygıner'in masaya silah koyup "Seni delik deşik ederiz" diyerek o açıklamayı zorla yaptırdıklarını söyledi. Bu alıkoyma ve tehdit olayının yaşandığı sırada odada Fatih Portakal'ın da bulunduğunu iddia etti.
Tartışılmaz kuraldır: Çok paranın ortalara saçıldığı her yere mafya bulaşır. Mafya bulaşmasa bile, bazıları mafyacılığa soyunur. Sunucularının bile aylık 400-500 bin lira ile kanal değiştirdiği söylenen izdivaç programları sektörü de belli ki bu duruma zemin hazırlayacak kadar ağız sulandıracak hale gelmiş. Ya kurunun yanında yaşların da yanması göze alınarak bu tür programlar toptan kaldırılacak ya da bundan sonrası tufan!..

YENİ SKANDAL
Sahte nikah memuru olayı, silahlı alıkoyma gibi skandalların yaşandığı Zuhal Topal'ın FOX'ta yayınlanan programındaki son bombayı da müsaadenizle ben açıklayayım:
Programın damat adaylarından Timuçin'e talip olarak gelen Selin'in şu anki görüntüsü herkesi şoke edecek türden. Eylül ayında Timuçin ve Selin kararlarının olumlu olduğunu söyleyerek programdan ayrılmıştı. Sonrasında Selin, Timuçin ile devam edemeyeceğini ve ayrılık kararı aldıklarını açıklayarak, taliplerini aramaya devam etti. Ancak karar anı süresince ekrandan ayrılan çift bir bebek bekliyordu. Yani Selin, hamile olduğunu program yetkililerine söylediği halde bu konunun üstü örtülerek taliplerini aramaya devam ettirildi. Her hafta salı günü ödeme almak için kanala uğrayan Selin'in son hali görenleri şaşırttı. Çünkü hamile olan Selin'in karnı burnundaydı. Damat adayı Timuçin ise konuyu şu sözlerle açıkladı:
"Ben programda taliplerimi arıyordum. Selin bana Facebook'tan mesaj gönderdi, tanıştık. Dışarıda kahve içtik ve 22 Eylül tarihinde Selin bana talip olarak programa geldi. Kararımız olumluydu. Dışarıda görüştüğümüzü canlı yayında söyleyerek, bizi programdan gönderdiler. Halbuki yetkililer; bizim dışarıda görüştüğümüzü, 22 Eylül'de Selin'in bana talip olarak geleceğini biliyordu. Selin ile beraber Gaziantep'e gittik. Ben kendisine aşıktım, o da bana. Duygusal bir yakınlaşmamız oldu. Daha sonra Selin'e para verdiler ve programda devam etmesini istediler. Biz ayrıldık. Sonra öğrendim ki, Selin hamileymiş! Yanında olmak istedim, evladımı sahiplenmek istedim ama izin vermediler. Selin güzel ve alımlı olduğu için programda tutmak istediler.
Loca adayları ve Zuhal Topal ekibi, Selin'in hamile olduğunu biliyordu. Selin, üç aylık hamileydi ve hâlâ taliplerini aramak için programda tutuluyordu.
Artık karnı çıkacağı için daha fazla yayına çıkaramadılar. Para vermeye devam ettiler. Zuhal Topal, hamile kadını üç ay boyunca, izleyiciden gizleyerek yayına çıkardı. Şu an Selin yedi aylık hamile ve doğuma çok az kaldı. Bebeğin adı Çınar olacakmış. Zuhal Topal ve ekibi sayesinde ben o günden sonra Selin'i hiç göremedim. Onları sadece Allah'a havale ediyorum..."
Haydi gelin de bütün bu yaşananlardan sonra ekran başındaki çocuklara evliliğin kutsal bir müessese olduğunu anlatın bakalım.
Dedim ya, bu iş hepten bitmiş artık...

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA