Türkiye'nin en iyi haber sitesi
YÜKSEL AYTUĞ

İşte ten uyumu

Her ikisini de farklı zamanlarda Medyatik programımda ağırlamıştım. Her iki bölüm de en neşeli ve en akılda kalan programlar olmuştu.
Nükhet Duru ile Soner Olgun'un birlikte sahneye çıkacakları ilk gece öncesinde bir 'medya galası' düzenlediklerini duyunca, koşa koşa Günay'ın yolunu tuttum. İkisi, nikah masası gibi beyaz örtülü, üzerinde koca bir çiçek bulunan masaya oturtulmuş. Etraflarında da şahitleri, yani biz basın mensupları. Şovun adı Dost Sohbeti olacakmış. İsmini öyle hak ediyor ki, anlatamam.
Aslında buna nikah değil, 'nikah tazeleme' demek daha doğru... Çünkü Nükhet'in, 90'lı yılların başında gazetecilik yapan Soner'in muhteşem sesini keşfedip onunla uzun süre birlikte çalıştığını pek az kimse bilir. İlk ortak icraatları da ünlü şarkıları Mahmure'dir.
Günay'da şarkılı türkülü, bol sohbetli, acayip esprili ve eskileri yad etmeli şahane bir iki saat geçirdik.
Nükhet ile Soner adeta müzik kutusu gibi. Sonsuz bir repertuvar zenginlikleri var. En çalışmadıkları yerden şarkılar seçip sipariş verdik; hiçbirini geri çevirmediler. Ne Türk sanat müziği fasılları kaldı, ne de Neşet Ertaş bozlakları...
Diyeceğim o ki, 23 Nisan gecesi Günay'daki galayı izleyecek şanslıları tek kelime ile muhteşem bir gece bekliyor.

Yasal Uyarı: Yayınlanan köşe yazısı/haberin tüm hakları Turkuvaz Medya Grubu’na aittir. Kaynak gösterilse veya habere aktif link verilse dahi köşe yazısı/haberin tamamı ya da bir bölümü kesinlikle kullanılamaz.
Ayrıntılar için lütfen tıklayın.
SON DAKİKA